Turnéfolk: Lena Lindahl

Kvifor turnerer du? Egentlig er jeg mer glad i å skrive enn å turnere. Ikke fordi jeg ikke liker å møte leserne, det er i grunnen det beste. Jeg synes rett og slett turnéliv er slitsomt. Men da jeg ga ut Jenta i veggen i 2018, opplevde jeg en enorm pågang fra hele landet. JegLes meir «Turnéfolk: Lena Lindahl»

Turnéfolk: Roald Kaldestad

Kvifor turnerer du, og kva gjer du eigentleg når du er ute og reiser? Som forfattar begynte eg å turnere i år 2000. Då hadde eg akkurat debutert med boka Heavykatten, Discodansemusa og Pinnsvinet Phillip, og fekk tilbod om å reise rundt på skular i heile Kvinnherad. Det viste seg å vera både kjekt ogLes meir «Turnéfolk: Roald Kaldestad»

Turnéfolk: Gro Dahle

Kvifor turnerer du, og kva gjer du eigentleg når du er ute og reiser? Jeg syns det er meningsfullt å ha med meg dikt og bildebøker og skriveoppgaver rundt til skoler og elever, slik at de får møte litteratur og skriving hjemme på plassen sin, i sitt eget klasserom eller på sitt eget bibliotek – Les meir «Turnéfolk: Gro Dahle»

Turnéfolk: Helene Guåker

Kvifor turnerer du, og kva gjer du eigentleg når du er ute og reiser? Fordi jeg får treffe veldig mange forskjellige barn og unge. Fordi jeg får snakka om bøkene mine og litteratur generelt. Kanskje er jeg så heldig at jeg klarer å inspirere noen til å lese og skrive litt også. Og fordi jegLes meir «Turnéfolk: Helene Guåker»

Turnéfolk: Atle Hansen

Kvifor turnerer du, og kva gjer du eigentleg når du er ute og reiser? Eg likar å opptre, har gjort det nesten heile livet, først med synging og speling, teater, og etter at eg vart forfattar med opplesing og forteljing. Og det er det eg gjer, syng, spelar, les, fortel og gjer meg til, somLes meir «Turnéfolk: Atle Hansen»

Ein liten presentasjon

Folk rynker gjerne litt på nasen når dei spør kva eg jobbar med, og eg svarar at eg skriv bøker, men at den største delen av jobben min er å turnera. For kva turnerer liksom eg med, som verken dansar for Rikskonsertane, speler i rockeband eller syng i Sølvguttene? Det deilige svaret på det er:Les meir «Ein liten presentasjon»

Bli med ut på tur

Etter tallause oppmodingar om å fortelja meir om det elleville turnélivet, har eg no tatt tyren ved horna og saka i eigne hender. Her er resultatet: Ein rein turnéblogg. (OK, det er kanskje ingen som eigentleg har bede meg om å fortelja meir om turnélivet, men det er ikkje så nøye, og dessutan er detLes meir «Bli med ut på tur»

Lastar …

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Følg meg på reisa

Få alle reisebreva rett i innboksen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: